Pascaleforever_wandelclub_logo

Beste wandelaar,

Door lid te worden van de wandelclub Pascale for ever bewijs je dat je hart op de juiste plaats zit, en dat je bereid bent om samen met ons de strijd tegen kanker te willen aangaan. Door geregeld te gaan wandelen, blijven we fit, en gezond. Door zelf ook wandelingen in te richten, kunnen we daarnaast ook een handje helpen in de ongelijke strijd tegen kanker, wij schenken immers de volledige opbrengst van onze wandelingen aan de Stichting tegen kanker. Deze gebruikt dit geld dan om onderzoeken te subsidiëren die van kanker een chronische ziekte willen maken. Een ziekte waar je mee kan verder leven zoals met diabetes. We weten het, de ziekte uitroeien zal niet voor de nabije toekomst zijn, maar voor bepaalde soorten hebben we, of staan we heel kort bij, een oplossing.

Mits wij alle opbrengst van onze wandelingen wegschenken, hebben wij niet de financiële middelen om clubfeesten of uitstapjes die betaald worden door de clubkas te organiseren, als we ze inrichten zal ieder lid er zelf aan moeten bijdragen. Het lidgeld voor 2019 bedraagt 10 euro, welke wij doorstorten naar de federatie, Wandelsport Vlaanderen vzw.

Via uw ziekenfonds kan je deze 10 euro nog terug krijgen. Indien je dit wenst bezorgen we je hiervoor een document. Dus ben je in feite gratis lid!

Meer info kan je verkrijgen via een mail naar info@pascaleforever.be

Pascaleforever_wandelclub_logo_2

Als je zin hebt om te wandelen kan je steeds naar www.marching.be gaan, daar zie je alle tochten die er georganiseerd worden in de volgende weken. Door op de titel van de wandeltocht te klikken zie je meer gegevens van deze wandeling. Wij proberen om de 14 dagen deel te nemen aan een tocht. Door de verschillende lengtes van wandelingen op dezelfde plaats kan iedereen zelf kiezen wat hij wil doen en aan zijn eigen tempo. Het is dus niet verplicht in groep te wandelen.